вівторок, 27 вересня 2016 р.

Відвідування школи

Згідно з річним планом школи та з метою запобігання дитячої бездоглядності, забезпечення охоплення всіх учнів шкільного віку навчанням, захисту конституційного права дітей на отримання освіти, 03.10.2016 року по 30.10.2016 року у школі буде проведено місячник «Щодо дотримання законодавства про загальну середню освіту»
Шановні батьки!
Сподіваємося, ви розумієте, що якість знань залежить від того, як систематично учень відвідує заняття в школі. Відповідно до Закону України „Про освіту” відповідальність за відвідування дітьми уроків  несуть батьки.
Пропонуємо вам ознайомитися з системою роботи КЗШ № 68  щодо попередження пропусків занять учнями закладу освіти.
1.         Щоденно класний керівник здійснює контроль за відвідуванням занять учнями, відзначає відсутніх у класному журналі, записує прізвище учня (вказує на причину), записує відсутніх на сторінці обліку пропусків уроків учнями школи. У зв’язку з цим нагадуємо, що батьки зобов’язані своєчасно інформувати класного керівника про причину відсутності дитини до початку занять.
2.         Пояснювальним документом  про відсутність учня на уроках вважається:
ü медична довідка з печаткою лікаря і установи;
ü заява від батьків, підписана класним керівнико і директором школи, виданий наказ про дозвіл не відвідувати урок;
3.         Відпускати учнів з уроків без пояснювальних документів не дозволяється.
4.         Випускати учнів із школи у зв’язку з поважною причиною  дозволяється тільки  з дозволу класного керівника або чергового адміністратора по школі.
5.          Соціальний педагог у кінці тижня здає інформацію про відвідування занять учнями у районний відділ освіти, в якій вказує кількість пропусків і їх причину та виті заходи щодо усунення пропусків без поважних причин.
6.         Заступники директора постійно здійснюють контроль щодо попередження пропусків без поважних причин.




Немає коментарів:

Дописати коментар